Teaterombud

UNDER KOMMANDE ÅRET ERHÅLLER DU SOM TEATEROMBUD:

• 2 biljetter till en förhandsvisning av 2Entertain och Vicky Nöjesproduktions gemensamma nya produktioner.

• Komma på ombudsträff med smörgås och ett glas vin där vi berättar om årets nyheter.

• Speciella nyhetsbrev med senaste informationen och erbjudanden specifikt riktat till dig som ombud.

• Förses med flyers och affischer

• Längre bokningstid på dina bokningar än  ordinarie avhämtningstid (som är ca en vecka efter bokningstillfälle)

• Erbjudanden om att boka före alla andra och därmed få de bästa platserna.

• Erhålla rabatter på restauranger kring teatrarna. Nedan hittar du de aktuella erbjudanden som finns kring Oscarsteatern, fler restauranger kommer tillkomma! Ange alltid vid bokning att du är ombud och innehar ett Oscars/Chinakort.

Stockholm Fisk – 20% rabatt på maten i Lobbybaren och  kompispris på vin (55kr) & öl (40kr).

Teaterbrasseriet (Scandic Grand Central) 25% rabatt på mat och vip-priser i baren.

MONKS Café & Brewery – 10% rabatt på hela notan och/eller ölprovningar.

Duvel Cafe  
– 10% rabatt på hela notan.

Pressklubben – 10% rabatt på hela notan

 

VI FÖRVÄNTAR OSS:

Att du bokar minst 20 biljetter per år till någon av våra föreställningar (minst 10 per tillfälle). Skulle du inte kunna uppfylla målen om 20 biljetter kommer ditt förtroende som ombud upphöra och du kan inte längre åtnjuta fördelarna av detta.

Även om inga betalningskrav finns, förväntar vi oss att det avtal vi gemensamt ingår när vi ger er dessa fördelar inte missbrukas och att alla anmälda teaterombuds uppriktiga ambition är att köpa sin kvot av  biljetter under kommande år.

Vid bokning via internet (Showtic.se) kan max 15 biljetter bokas i taget, kontakta därför biljettkassorna för större bokningar 08-20 50 00 för Oscars och 08-562 892 00 för China.

De 20 biljetterna kan antingen vara till en av teatrarna enbart eller uppdelat emellan dem. Avstämning av försäljningen görs två ggr per år och vid medlemskapets årsslut utvärderas hur många biljetter du köpt och om får fortsätta som ombud eller ej. Teaterombuden skall vara  privatpersoner och bokningarna får inte göras av återförsäljare.

Här kan du läsa mer om föreställningarna som spelas i höst på Oscarsteatern och China teatern och som omfattas av Ombudsskapet:
www.komigencharlie.se
www.flashdance-themusical.se

 Anmäl till att bli ombud HÄR

 

INFORMATION BOKNING FÖR OMBUD

Ni som ombud har längre bokningstid på er, istället för bara tre dagar har ni en månad för era bokningar (förutsatt att ni inte bokat biljetter till ett datum inom nära tid). Behöver ni dispens eller liknande får ni kontakta oss och diskutera saken.

Bokningen kan ske på mail elisabethjohansson@oscarsteatern.se framför allt men till viss del även telefon (070 680 26 33), för alla de föreställningar som räknas in i ombudsskapet*. Bokningarna kan ej ske på nätet om ni vill få den länge bokningstiden. Vill ni bara boka/köpa som vanligt går det bra på www.showtic.se  Alla bokningar registreras ju på ert namn och mailadress så kom ihåg att ange samma mailadress och namn som när ni blev ombud.

Efter jul kommer vi göra en del-rapport till er om hur ni ligger till med bokningar och har vi då missat någon bokning säger ni till så letar vi fram detta och registrerar på er.

Vi har i dagsläget ingen kvot med biljetter till varje föreställning som är dedikerad ombuden, eftersom det idag fortfarande är en för liten andel av våra bokningar. Så vi har inga specialplatser för er utan försöka boka i god tid – just därför får ni ju också info först av alla! Sen kommer alltid jag försöka ge er de bästa möjliga platserna när ni ringer.

*Ombudsskapet täcker för tillfället in följande föreställningar och alla går att boka via mig och Oscarsteaterns biljettkassa:

”Flashdance” China Teatern

”Kom igen Charlie” Oscarsteatern

Tommy Körberg ”Sjung tills du stupar” China Teatern

”Svarte orm” Intiman

 

Har i frågor? Kontakta johanna@nojeskontoret.se